Brøndby Gymnasium er nomineret til førstehjælpspris for arbejdspladser

Brøndby Gymnasium er en af de tre nominerede til vores førstehjælpspris til arbejdsplader. Vinderen kåres tirsdag den 29. april. Broendby _gymnasium _nomineret _til _forstehjaelpspris
 
 

Brøndby Gymnasium har 30 fastansatte medarbejdere og 220-250 elever. For et år siden blev det fra ledelsen besluttet, at alle medarbejdere skulle deltage i et obligatorisk 6-timers førstehjælpskursus. På det år er gymnasiet gået fra at have få ansatte med en førstehjælpsuddannelse – til at samtlige ansatte i dag kan yde førstehjælp.

Derudover har Brøndby Gymnasium også opsat to hjertestartere.

”Brøndby Gymnasium er et idrætsgymnasium, og vi er gennemsyret af, at de sundhedsmæssige ting skal være i orden. Kurserne øger sandsynligheden for, at vi kan handle, hvis ulykken er ude. Det giver os en større tryghedsfornemmelse,” siger Thomas Holbech Anker, der er lektor og idrætskoordinator på Brøndby Gymnasium.

Arbejdspladser spiller en vigtig rolle i at få folk til at lære førstehjælp

Det er en ambition om, at alle danskere skal kunne førstehjælp, der er årsag til, at Røde Kors uddeler en pris til arbejdspladser, fortæller chef for førstehjælp Tina Donnerborg.

I dag er det kun hver tredje dansker, der har et opdateret førstehjælpskursus.

Din arbejdsplads kan bestille et skræddersyet førstehjælpskursus her