Meld dig på Team Sofia Manning
og vind en coachinguddannelse

Søndag den 1. oktober 2017 har Røde Kors brug for din hjælp ved den årlige Røde Kors-indsamling. Meld dig som indsamler, giv 3 timer af din tid, og vær med til at redde liv.

Jeg møder ofte mennesker, som mest af alt ønsker at gøre en forskel for andre. Men hvor hverdagen fylder for meget, og tiden ikke er til det. Jeg kender det fra mig selv. Ønsket om at hjælpe er der. Men tiden og overskuddet følger ikke altid trop. Men når jeg så, ind i mellem, alligevel finder overskuddet, ja så fortryder jeg det aldrig. For udover at hjælpe andre, så giver det mig også energi. Måske har du det på samme måde? Lige nu skal man bare kigge i avisen eller tænde for tv'et for at se, hvor meget, der er brug for, at vi alle hjælper og støtter. Så godt vi kan. Der er brug for at vi alle støtter op om, at alle her på jorden får mulighed for at leve et fredeligt liv. På egne præmisser. Er det for meget at forlange? Nej vel?

Derfor opfordrer jeg dig til at melde dig som indsamler i mit indsamlingsteam, så vi sammen kan gøre en større forskel.

Blandt alle som deltager på mit team, trækker Røde Kors lod om en Manning Inspire Coachuddannelse til en værdi af 49.369 kr. Udover at være med i lodtrækningen får alle indsamlere på mit team også e-bogen ”Brug din frygt dynamisk”, hvor jeg hjælper dig igennem øvelser til at indse, at frygt ikke skal ignoreres, men være din ven.

(OBS. Du samler ind i dit eget lokalområde og får mere info om det praktiske, når du tilmelder dig.)

- Sofia Manning, Coach, forfatter og Røde Kors Klub 100 ambassadør

Sådan gør du:

  • Du melder dig som indsamler her på siden.
  • Du går en rute søndag d. 1. oktober.
  • Efter ruten afleverer du indsamlingsbøssen på afleveringsstedet. Her modtager du et indsamlingsbevis.
  • Du skal tage et billede af indsamlingsbeviset eller dit navneskilt og sende det sammen med dit navn og telefonnummer til erickae@sofiamanning.dk senest d. 8. oktober.
  • Så sender vi gaven til dig, og du deltager i lodtrækningen om en Manning Inspire Coachinguddannelse til en værdi af 49.369 kr.

 

TILMELD DIG HER