Meld dig på Team Meyers
og vind en middag for 10 personer

 

Kære venner,

De fleste af os får hver dag stillet vores sult, får tøj på kroppen og lever en tryg tilværelse, der giver os mange muligheder for at få vores drømme opfyldt. Sådan er det ikke alle steder i verden.

Søndag 1. oktober kan vi på tre timer sammen gøre en forskel, og hjælpe dem, der har mindre end os. Tag familien eller en god ven under armen, og deltag i Røde Kors indsamlingen i hele Danmark. Jeg har været Røde Kors ambassadør i en del år, og ved, at det nytter, når vi hjælper sammen, og når vi giver, hvad vi hver især kan.

- Claus

 

Vær med i lodtrækningen om en middag for 10 personer (leveres til hele landet)

Tilmelder du dig Team Meyers er du med i lodtrækningen om Meyers Delemad til 10 personer – leveret hjem til dig. Vores delemad er en enkel, velsmagende og moderne menu, der er særlig god at sende rundt om bordet. Det er uformelt, uhøjtideligt og af høj kvalitet. Læs mere om menuen her: 

https://www.meyersmad.dk/bestil-mad/meyers-madkasser/menuer/delemadkassen

(OBS. Du samler ind i dit eget lokalområde og får mere praktisk info, når du tilmelder dig.)


 

Sådan gør du:

 

  1. Du melder dig som indsamler her på siden.
  2. Du går en rute søndag d. 1. oktober.
  3. Efter ruten afleverer du indsamlingsbøssen på afleveringsstedet. Her modtager du et indsamlingsbevis.
  4. Du skal tage et billede af indsamlingsbeviset eller dit navneskilt og sende det sammen med dit navn og telefonnummer til elan@lmfood.dk senest d. 8. oktober.
  5. Så deltager du i lodtrækningen om Meyers Delemad til 10 personer, leveret til din dør. Vinderen bliver kontaktet direkte.

 

TILMELD DIG HER