Meld dig som indsamler
og vind et møde med Bryan Rice

 

Søndag den 1. oktober 2017 har Røde Kors brug for din hjælp ved den årlige Røde Kors-indsamling. Meld dig som indsamler, giv 3 timer af din tid, og vær med til at redde liv.

Jeg tror, at mange, ligesom jeg, tit tænker: ‘Med alt det, der sker i verden af katastrofer og nødsituationer, hvor mange har brug for hjælp, hvad kan JEG så gøre?’. Man føler sig måske lidt afmægtig og tænker, at den ene dag med en indsamling, ikke kan gøre den store forskel. Men faktum er jo bare, at det gør den! En kæmpe stor forskel faktisk! Bare 3 timer af din tid kan fx give mad til 28 hungerramte børn i en måned, eller husly til to katastroferamte familier. Så jo flere vi kan få ud på gaderne og samle ind, jo bedre. Jeg selv har gjort det rigtig mange år, og det er faktisk rigtig hyggeligt! Hermed en stor opfordring til at gribe indsamlingsbøsserne og gøre jeres egen lille, kæmpestore forskel!

Blandt alle der deltager på mit team, bliver der trukket lod og fundet to vindere af en signeret cd og en meet 'n' greet ved én af mine koncerter i år 2017 eller 2018.

 

(OBS. Du samler ind i dit eget lokalområde og får mere praktisk info, når du tilmelder dig.)


- Bryan Rice, sanger, sangskriver og Røde Kors Klub 100 ambassadør


Sådan gør du:

  1. Du melder dig som indsamler her på siden.
  2. Du går en rute søndag d. 1. oktober 2017.
  3. Efter ruten afleverer du indsamlingsbøssen på afleveringsstedet. Her modtager du et indsamlingsbevis.
  4. Du skal tage et billede af indsamlingsbeviset eller dit navneskilt og sende det sammen med dit navn og telefonnummer til bryanricemusic@me.com senest d. 8. oktober.
  5. Så deltager du i lodtrækningen om en signeret cd og en meet 'n' greet ved en valgfri Bryan Rice-koncert i 2017/2018.

 

TILMELD DIG HER