Tilmeld dig Les Deux family og vind kasketter fra Les Deux

 

Søndag den 1. oktober 2017 har Røde Kors brug for din hjælp ved den årlige Røde Kors-indsamling. Meld dig som indsamler, giv 3 timer af din tid, og vær med til at redde liv.

Les Deux beyond boarders – sådan har det altid været. Les Deux er en stor familie på tværs af grænser og kulturer. Vi er skabt af forskelligheder, to verdener der sammen har nået store ting. Ikke kun for os selv, men for mange mennesker. I har hjulpet os før, og nu beder vi om jeres hjælp igen. Verden har mange brændpunkter og vi skal have vores Les Deux familie ud på gaderne den 1. oktober for at hjælpe folk i nød. Vi har brug for så mange af jer som muligt til at tage del i indsamlingen, som varer tre timer.  Jeg glæder mig til at tage min familie med ud på gaden og møde folk for en større sag.

Som tak for indsatsen, giver jeg 2 stk. Les Deux-kasketter per indsamlingsbøsse, der indleveres af indsamlere fra Les Deux family.

Giv 3 timer, så vi sammen kan hjælpe Røde Kors med at redde liv.
 
(OBS. Du samler ind i dit eget lokalområde og får mere praktisk info, når du tilmelder dig.)  

 

 - Andreas von der Heide, partner og medstifter af Les Deux og Røde Kors-ambassadør


Sådan gør du:

  1. Du melder dig som indsamler her på siden.
  2. Du går en rute søndag d. 1. oktober.
  3. Efter ruten afleverer du indsamlingsbøssen på afleveringsstedet. Her modtager du et indsamlingsbevis.
  4. Du skal tage et billede af indsamlingsbeviset eller dit navneskilt og sende det sammen med dit navn og telefonnummer til nn@lesdeux.dk senest d. 8. oktober.
  5. Så sender vi gaven (man modtager 2 stk. Les Deux-kasketter per rute. Er I flere, der går sammen, deler I gaven).

 

TILMELD DIG HER