Meld dig på Team Aamanns
og vind en frokost/middag for 4 personer

 

Søndag den 1. oktober 2017 har Røde Kors brug for din hjælp ved den årlige Røde Kors-indsamling. Meld dig som indsamler, giv 3 timer af din tid, og vær med til at redde liv.

Jeg er heldig, for jeg er født på den sikre side af jordkloden og har alle basisbehov opfyldt og mange muligheder i mit liv. Så heldige er ikke alle på denne jord. Krige, hungersnød og fattigdom er til stadighed et problem og bevirker mange menneskers ulykke. Her kan vi, i Danmark, sammen gøre en forskel. Det gør vi fx ved blot at give 3 timer af vores tid, hvor vi går en tur med vores børn, en ven eller en kollega og indsamler penge til Røde Kors' landsindsamling. Så kan vi sammen hjælpe mennesker, der ikke har de muligheder, vi har. Jeg håber derfor, at du vil hjælpe mig og Team Aamanns og melde dig som indsamler til Røde Kors-indsamlingen søndag den 1. oktober 2017.

At hjælpe uden at få noget til gengæld er netop det, der giver mig en god følelse, men jeg vil alligevel gerne give mulighed for, at der, blandt indsamlerne på Team Aamanns, trækkes lod om to store gavekort, hvert pålydende:  

”Middag eller frokost med mad og drikke for 4 personer i min nye restaurant Aamanns 1921”

(OBS. Du samler ind i dit eget lokalområde og får mere praktisk info, når du tilmelder dig)

 

- Adam Aamann, grundlægger og indehaver af AAMANNS og Røde Kors-ambassadør

 

Sådan gør du:

 

  1. Du melder dig som indsamler her på siden.
  2. Du går en rute søndag d. 1. oktober
  3. Efter ruten afleverer du indsamlingsbøssen på afleveringsstedet. Her modtager du et indsamlingsbevis.
  4. Du skal tage et billede af indsamlingsbeviset eller dit navneskilt og sende det sammen med dit navn og telefonnummer til line@aamanns.dk senest d. 8. oktober.
  5. Så deltager du i lodtrækningen om et gavekort til Aamanns 1921 (Niels Hemmingsens Gade 19-21, 1153 København K).

 

TILMELD DIG HER