TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Coop bakker om om julehjælpen

Coop

Kvickly, SuperBrugsen, Dagli- og LokalBrugsen har kastet sig ind i kampen for at sikre en god jul til endnu flere familier i år. I alle de tre Coop-kæder kan kunderne kan give et bidrag til indsamlingen samtidig med, at de foretager deres juleindkøb. Støttekuponer ved kassen gør det let at give et bidrag på enten 50 eller 100 kroner. Indsamlingen i din lokale butik begynder den 21. november.

Pandora bakker om om julehjælpen

Pandora

Pandora støtter årets Julehjælp gennem salg af nogle helt særlige øreringe, hvor 100 kr. for hvert solgt par støtter Røde Kors. Desuden afholder Pandora fire juleværksteder, som giver børn i udsatte familier anledning til at julehygge og give en julegave til en kvinde de holder af. 

Aller bakker om om julehjælpen

Aller

Gennem hele juletiden kan læserne i hele otte af Allers blade og magasiner læse spændende og tankevækkende historier om Røde kors julehjælp. Desuden bidrager Aller med en juleindsamling d. 15. dec. hvor kendte ansigter og erhvervsfolk dyster om at indsamle penge til Røde Kors Julehjælp. 

Gyldendal bakker om om julehjælpen

Gyldendal

For hver solgt eksemplar af Alberte Windings bog: Betty Får En Julegave, donerer Gyldendal 10 kroner til Røde Kors’ julehjælp. 

BR leg bakker om om julehjælpen

BR

I BRs butikker landets over kan du købe Røde Kors Bamsen. En sød julegave, som for hver solgt bamse giver 40 kr. Røde Kors' arbejde for børn i udsatte situationer.   

Giv julehjælp som virksomhed

Alle virksomheder kan I give en god jul til de børn og familier i Danmark, der har brug hjælp til jul. Med en indsamling på arbejdspladsen kan I fx opfordre jeres medarbejdere til at give et bidrag eller give jeres medarbejdere en god julegave, mens I støtter den gode sag. Læs mere her: Giv julehjælp

Har du spørgsmål til hvordan DIN virksomhed kan støtte juleindsamlingen, så skriv meget gerne til kampagneleder Rikke Lind Andersson: riand@rodekors.dk