Hver eneste dag har mennesker brug for vores hjælp. Lige nu mister børn og voksne ude i verden den trygge base, der beskytter dem. En voldsom cyklon river deres hjem fra hinanden. En oversvømmelse skyller det væk. En bombe jævner det med jorden. Og familien står tilbage uden noget. De har mistet alt, de har. Og med ét er deres liv i fare.

I Danmark får vi flere hjemløse. De bor på gaden. I al slags vejr uden beskyttelse. Det er ikke noget trygt og værdigt liv. Lige nu finder voldsudsatte kvinder styrken til at bryde ud af dét hjem, de ikke er trygge i. De kommer væk fra volden, men står ofte tilbage med traumer efter de mange overgreb. De er sårbare og har brug for støtte.

Derfor samler vi ind, så vi kan hjælpe her og nu, og når katastrofen rammer næste gang. Røde Kors er altid til stede i 191 lande, og hvert år hjælper vores 17 millioner frivillige millioner af nødlidende mennesker i hele verden og tusindvis af udsatte herhjemme.

Hvad går pengene fra landsindsamlingen til?

Årets landsindsamling går til mennesker uden et hjem. ALLE har brug for et hjem. Et sted at høre til. Et sted at finde ly og beskyttelse.  

Pengene går blandt andet til familier i Mozambique, Malawi og Zimbabwe, der har mistet ALT til en fatal cyklon og oversvømmelse. De går til fortvivlede forældre i krigsramte Yemen, der står med deres syge børn i favnen uden hverken mad eller medicin at give dem. I Danmark går støtten blandt andet til voldsramte kvinder, når de forlader et krisecenter. Og til hjemløse, der har været på hospitalet, så de ikke skal udskives til gaden.

Og vi har brug for dig! Sig JA og vær med til at sikre mennesker uden hjem akut beskyttelse, ly, mad, vand og lægehjælp. Og langsigtet støtte, så hårdt ramte børn og voksne igen kan få en tryg base og en lysere fremtid.

Så let er det at blive indsamler

 

Tilmeld dig

 

TILMELD DIG HER
Udfyld formularen og klik på "Bliv indsamler"

 

 

Få din rute

 

FÅ RUTE OG MATERIALER
Vi kontakter dig og giver dig en rute og materialer  

 

 

Gå ruten

 

GÅ TUREN 
Søndag d. 6. oktober får du udleveret en indsamlingsbøsse og går din rute. 
Indsamlingen varer typisk fra kl. 11-14.