Genbrug - og støt det gode formål

Når du shopper hos Zalando til efteråret har du samtidig mulighed for at donere dit aflagte tøj til Røde Kors. Du kan smide tøjet med Zalando i perioden fra den 1. oktober 2018 og året ud.

Du kan donere dit tøj gennem Zalando – med helt op til 20 kg på én gang. Tøjet modtages på lageret hos Røde Kors, hvorefter det sorteres, og sendes ud til en af vores 240 genbrugsbutikker.

Når tøjet sælges som genbrug, bliver det til penge, som vi i Røde Kors bruger til nødhjælp og socialt arbejde. For eksempel kan en pose med ca. 8 kg med blandet genbrugstøj, købe mad i mere end en måned til et barn.

 

 

Nemt og bekvemt at donere dit tøj – sådan gør du 

  1. Saml alt dit rene og gode tøj, som du gerne vil donere.
  2. Læg tøjet i en kasse eller pose. Din donation må veje op til 20 kg.
  3. Sæt din Røde Kors-label på kassen/posen. Du finder din label i den flyer, som du modtager med den Zalando-ordre, som du har afgivet i oktober måned.
  4. Aflever pakken på dit lokale PostNord-posthus eller postbutik. Det er helt omkostningsfrit for dig at donere dit aflagte tøj. Zalando betaler forsendelsen.

Du kan bruge Zalando’s retursystem og sende dit brugte tøj indtil den 31. december 2018. Så sørger vi for at få det genbrugt.

Hjælp os ved at smide tøjet, så vi kan hjælpe folk i nød.