Interview med Claes Bang

Claes Bang er skuespiller og kendt fra bl.a. Anna Pihl, The Square samt adskillige anmelderroste stykker på teatret. Claes vandt prisen for bedste mandlige hovedrolle i The Square, ved European Film Award i 2017. P.t. er Claes i gang med optagelser til fortsættelsen af den amerikanske udgave af "The Girl With the Dragon Tattoo". Filmen indspilles i Berlin og Stockholm.

 

Hvad er dit forhold til det at genbruge tøj og møbler?

Det kan man vel ikke sige nok godt om. I den overforbrugskultur vi lever i, er det jo virkelig i orden med genanvendelse, så tingenes levetid strækkes lidt.

Har du nogensinde afleveret tøj til genbrug?

Ja klart, jeg bor lige ved siden af en genbrugs forretning, så jeg er jævnligt forbi.

Hvad er god stil for dig?

God stil for mig er, at opføre sig ordentligt og behandle andre ordentligt - møde verden med kærlighed og åbenhed, så det er det, der kører rundt i verden. Mht god stil sådan rent tøjmæssigt, så er jeg lidt ude at skide, for det har jeg ikke rigtigt forstand på. Og dog er jeg faktisk meget forfængelig, men mest på den måde man er forfængelig i 4. klasse, hvor man bare gerne vil have det på, de andre har på, så man ikke bliver grinet af. Og så var der engang én der sagde til mig, at hvis man bare tager alt sit sorte tøj på, så er man nogenlunde safe

Fotograf: Mattias Edwall

Røde Kors har aktiviteter for en lang række sårbare grupper. Er der en udsat gruppe som står dig særlig nær?

Jeg synes, det er sympatisk, at overskud fra Røde Kors-butikkerne går til så mange forskellige grupper. Jeg blev positivt overrasket over at overskuddet både kan give ældre mennesker besøgsvenner og sende børn på ferielejre.

Hvad motiverede dig til at sige ja til at være med i Stil?

Hvis jeg, ved at stille op her, på nogen måde kan hjælpe folk, der har brug for hjælp, så er det jo bare at komme i gang.

Gift Card image
Gavekort