Er du vild med mode, Instagram og secondhand?

Så er det måske dig, vi søger! Stillingen som frivillig Fashion Scout hos Røde Kors er specielt for dig, der har interesse for genbrug og mode, og kan lide at udfolde sig kreativt.

Fashion Scout med indflydelse på genbrugsmode!

Som Fashion Scout for Røde Kors bliver du medansvarlig for at spotte lækre outfits og trends i Røde Kors’ butikker - gerne med udgangspunkt i din egen stil. Du bliver et vigtigt element for vores følgere på Instagram, hvor rigtig mange søger inspiration til deres egen genbrugsshopping. Dine billeder vil blive brugt på @rodekorsgenbrug, hvor vi har ca. 10.000 følgere. Med hashtags som #rødekorsgenbrug, #delditfund og #genbrugsguld vil dine billeder blive set af op mod 40.000 Instagrammere. Vores Fashion Scouts er derfor med til at diktere genbrugsmoden! Du bliver naturligvis tagget i de opslag, hvor dine billeder bruges.

Fleksible arbejdstider

Vi har brug for din hjælp, og vi har fuld forståelse for studie, arbejde og fritidsinteresser. Derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider, hvor du stort set selv bestemmer, hvornår du vil arbejde. Du vil blive tildelt 1-2 vagter om måneden, som er på ugebasis, og du bestemmer selv, hvilke dage i den pågældende uge, du vil scoute. Du vælger selv, hvilken Røde Kors Butik du vil scoute hos; vi forventer dog, at du tager 4-8 billeder pr. vagt. Som Fashion Scout får du adgang til vores lukkede Facebookgruppe, som er et forum kun for vores scoutere.

Hvis du er interesseret, og vil være med til at diktere genbrugsmoden, samtidig med, at du får et boost på CV’et, så send en mail til Carina Simons på godstil@rodekors.dk.

Skriv lidt om dig selv, og hvorfor du er vores næste Fashion Scout.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig som Fashion Scout

Tilmeld dig her og vi finder en butik nær dig, der har brug for dine fashion skills!