Køb en hjertestarter og skab tryghed

En hjertestarter kan betyde forskellen mellem liv og død. I Danmark falder 10 personer om hver dag med hjertestop, og for hvert minut der går uden livreddende førstehjælp, mindskes chancen for at overleve med 10%. Hvis en hjertestarter anvendes hurtigt efter ulykken, vil hjertet ofte kunne slå igen.

Ved anskaffelse af en hjertestarter er du med til at sikre størst mulig chance for overlevelse, hvis en medarbejder falder om med akut hjertestop.

Den fuldautomatiske hjertestarter koster 13.800kr. inkl. metalophæng og skilt og eksklusiv fragt og moms. Hjertestarteren leveres og faktureres af vores samarbejdspartner Heart2Start.

   Det får du:

   • 8 års garanti
   • Minimal og nem vedligeholdelse: du bliver automatisk kontaktet, når det er ved at være tid til at skifte elektroder (hvert 2. år) og batterier (hvert 4. år).
   • Nem at betjene: en hjertestarter, som alle dine medarbejdere kan anvende – man behøver ikke at tage et kursus
   • Fuldautomatisk: Hjertestarteren er helt automatisk og leder jer gennem alle trin i redningsprocessen – hjertestarteren regner selv ud, hvornår den skal give stød.
   • Daglig selvtest: Hver dag gennemgår hjertestarteren en selvtest af batteri, hardware, software og elektroder for at sikre, at den altid er klar til at blive anvendt

   Kontakt

   Vil du høre mere om vores hjertestarter, eller er du klar til at bestille? Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter dig inden for en arbejdsdag.

   Virksomhed/institution
   Kontaktperson

    Ofte stillede spørgsmål om hjertestartere

    En arbejdsplads, der har opsat en hjertestarter, sender et vigtigt signal til deres omgivelser om, at de tager deres medarbejdere, samt kundernes sikkerhed alvorligt.

    Kan vi bruge hjertestarteren med det samme?

    Hjertestarteren er klar til brug, så snart I modtager den og har klikket batteriet i. Det eneste I skal gøre er at opsætte hjertestarteren på væggen med det medfølgende metalophæng.   

    Hvor bør vi placere hjertestarteren?

    Hjertestarteren bør være synlig og nemt tilgængelig. Mange virksomheder har deres hjertestarter placeret ved indgangen i receptionen. I får tilsendt et metalophæng sammen med hjertestarteren, som er nemt at sætte op.

    Skal vi holde øje med hjertestarteren?

    Når I køber en hjertestarter, registreres den hos vores leverendør, Heart2Start, og I får automatisk besked, når det er tid til service. 

    Er det en god ide at tage et kursus i hjerte-lunge-redning?

    Det er ikke påkrævet at tage et kursus, men vi anbefaler, at du og dine medarbejdere tager et kursus. På kurset vil I bl.a. lære at give hjertemassage, samt øve jer i at bruge en hjertestarter. Hermed sikrer I, at jeres medarbejdere er forberedt og uddannet i at kunne håndtere et hjertestop på arbejdspladsen.

    Bestil et kursus i førstehjælp og lær hvordan du bruger din hjertestarter

    Hvorfor skal jeg købe vores hjertestarter hos Røde Kors?

    Fordi vi har udvalgt den model, vi mener er den bedste på markedet. Herudover støtter du vores hjælpearbejde ude i verdens brændpunkter og hjemme i Danmark, når du køber en hjertestarter hos os.


     

    Thumbnail

    I Røde Kors anbefaler vi  den fuldautomatiske Powerheart AED G5 Automatic. Den produceres af Cardiac Science, som er et af verdens førende firmaer indenfor defibrillatorer ("Hjertestartere").

     

    Thumbnail

    Powerheart AED G5 Automatic er perfekt til arbejdspladser og det offentlige rum, da den er fuldautomatisk og betjenes helt uden brug af knapper. Hjertestarteren fortæller både via tale og tekst, hvordan man giver korrekt hjerte-lunge-redning.