Køb en hjertestarter og skab tryghed på arbejdspladsen

En hjertestarter kan betyde forskellen mellem liv og død. I Danmark falder 10 personer om hver dag med hjertestop, og for hvert minut der går uden livreddende førstehjælp, mindskes chancen for at overleve med 10%. Hvis en hjertestarter anvendes hurtigt efter ulykken, vil hjertet ofte kunne slå igen. Ved anskaffelse af en hjertestarter er du med til at sikre størst mulig chance for overlevelse, hvis en medarbejder falder om med akut hjertestop.

Bestil en hjertestarter gennem Røde Kors

Når du bestiller en hjertestarter gennem Røde Kors støtter du vores hjælpearbejde. Den fuldautomatiske hjertestarter koster 14.800kr. inkl. metalophæng, skilt og rescue-kit og eksklusiv fragt og moms. Hjertestarteren leveres og faktureres af vores samarbejdspartner Heart2Start.

  • 8 års garanti
  • Minimal og nem vedligeholdelse: du bliver automatisk kontaktet, når det er ved at være tid til at skifte elektroder (hvert 2. år) og batterier (hvert 4. år).
  • Nem at betjene: en hjertestarter, som alle dine medarbejdere kan anvende – man behøver ikke at tage et kursus
  • Fuldautomatisk: Hjertestarteren er helt automatisk og leder jer gennem alle trin i redningsprocessen – hjertestarteren regner selv ud, hvornår den skal give stød.
  • Daglig selvtest: Hver dag gennemgår hjertestarteren en selvtest af batteri, hardware, software og elektroder for at sikre, at den altid er klar til at blive anvendt

Udfyld kontaktformularen til højre på siden, og vi kontakter dig efterfølgende. 

Ofte stillede spørgsmål om hjertestartere

En arbejdsplads, der har opsat en hjertestarter, sender et vigtigt signal til deres omgivelser om, at de tager deres medarbejdere, samt kundernes sikkerhed alvorligt.

Kan vi bruge hjertestarteren med det samme?
Hjertestarteren er klar til brug, så snart I modtager den og har klikket batteriet i. Det eneste I skal gøre er at opsætte hjertestarteren på væggen med det medfølgende metalophæng.   

Hvor bør vi placere hjertestarteren?
Hjertestarteren bør være synlig og nemt tilgængelig. Mange virksomheder har deres hjertestarter placeret ved indgangen i receptionen. I får tilsendt et metalophæng sammen med hjertestarteren, som er nemt at sætte op.

Skal vi holde øje med hjertestarteren?
Når I køber en hjertestarter, registreres den hos vores leverendør, Heart2Start, og I får automatisk besked, når det er tid til service. 

Er det en god ide at tage et kursus i hjerte-lunge-redning?
Det er ikke påkrævet at tage et kursus, men vi anbefaler, at du og dine medarbejdere tager et kursus. På kurset vil I bl.a. lære at give hjertemassage, samt øve jer i at bruge en hjertestarter. Hermed sikrer I, at jeres medarbejdere er forberedt og uddannet i at kunne håndtere et hjertestop på arbejdspladsen.

Har du allerede købt en hjertestarter?

Bestil et kursus i førstehjælp og lær hvordan du bruger din hjertestarter.