Jeg valgte at tage et førstehjælpskursus i september sidste år. En kollega faldt en dag om med brystsmerter - jeg har taget alverdens kurser, men aldrig har jeg været gladere for at have taget et kursus, end lige netop førstehjælpskurset. Det var virkelig en lettelse at kunne holde hovedet koldt, fordi det jeg havde lært dukkede op med det samme, så jeg vidste lige nøjagtig hvad jeg skulle gøre.

Henrik R. Nielsen, Kursist


Mere om førstehjælpskurser

Med et førstehjælpskursus fra Røde Kors får du undervisning i, hvad du skal gøre, hvis du overværer en ulykke – uanset om der er tale om småskader eller en livstruende situation.

Du får både teoretisk og praktisk undervisning i at håndtere vanskellige situationer og ulykker, så du kan handle sikkert og hurtigt, hvis f.eks. et familiemedlem kommer til skade.

Førstehjælpskursus med specialuddannede instruktører

Vores instruktører har flere års erfaring med at undervise i førstehjælp. De har alle gennemgået en specialuddannelse og bliver løbende opdateret med den nyeste viden inden for førstehjælpsområdet.

Praktisk information om kursus i førstehjælp

De enkelte kurser er hver især opbygget, så de dækker en række konkrete behov. Kursusoversigten øverst på siden giver dig overblik over de enkelte førstehjælpskurser og deres indhold.

På vores hold må der maksimalt være 16 kursister. Det er nemlig vigtigt for os, at der er tid nok til hver enkelt kursist, så alle får den nødvendige viden og får øvet sig, så man føler sig tryg til at kunne gå ud og yde førstehjælp. 

Vi har førstehjælpskurser både i hverdage og i weekenden. På kursusoversigten ovenover kan du klikke på det kursus, der passer til dig - og finde et hold, der ligger tæt på dig.

Hvor længe gælder et førstehjælpskursus?

2 år. Når du har taget et førstehjælpskursus anbefaler vi, at du efter 2 år tager et genopfriskningskursus for at holde din viden ved lige.