Jeg valgte at tage et førstehjælpskursus i september sidste år. En kollega faldt en dag om med brystsmerter - jeg har taget alverdens kurser, men aldrig har jeg været gladere for at have taget et kursus, end lige netop førstehjælpskurset. Det var virkelig en lettelse at kunne holde hovedet koldt, fordi det jeg havde lært dukkede op med det samme, så jeg vidste lige nøjagtig hvad jeg skulle gøre.

Henrik R. Nielsen, Kursist


Mere om førstehjælpskurser til private

Med et førstehjælpskursus fra Røde Kors får du undervisning i, hvad du skal gøre, hvis du overværer en ulykke – uanset om der er tale om småskader eller en livstruende situation.

Du får både teoretisk og praktisk undervisning i at håndtere vanskellige situationer og ulykker, så du kan handle sikkert og hurtigt, hvis f.eks. et familiemedlem kommer til skade.

Vores instruktører har flere års erfaring med at undervise i førstehjælp. De har alle gennemgået en specialuddannelse og bliver løbende opdateret med den nyeste viden inden for førstehjælpsområdet.

De enkelte kurser er hver især opbygget, så de dækker en række konkrete behov. Kursusoversigten øverst på siden giver dig overblik over de enkelte førstehjælpskurser og deres indhold.