Information & ledelse

Leder630x160

Skab forandring som leder: Styrk det sociale arbejde i dit lokalområde

Som frivillig leder hjælper du med at organisere vores mere end 20.000 fantastiske frivillige og det store arbejde, de udfører. Du bidrager til, at vi sammen kan gøre en kæmpe forskel for de tusinde af sårbare og udsatte, der har brug for vores hjælp.

  • Hvad skal jeg lave?
    Du kan enten vælge at gå bestyrelsesvejen og blive en del af den daglige ledelse i en af vores 240 lokalafdelinger og dermed ansvarlig for dens drift og udvikling. Eller du kan gå ind i en af vores mange frivilligaktiviteter og blive ’aktivitetsleder’. Her er du daglig leder for en gruppe frivillige og skal sikre, at aktiviteten bliver gennemført. Deudover skal du motivere og rekruttere frivillige.
  • Hvad får jeg ud af det?
    Hvad enten du er under uddannelse, arbejdssøgende eller allerede i arbejde, styrker arbejdet som frivillig leder din erfaring inden for organisation og ledelse, hvilket du kan skrive på dit CV. Vi tilbyder dig grundig introduktion og gratis lederuddannelse - og du kan udvikle dine kompetencer inden for ledelse og organisering.
  • Hvor lang tid tager det?
    Det varierer afhængig af, hvad du selv har tid og lyst til og alt efter, hvilke konkrete behov der er i den pågældende lokalafdeling/aktivitet, som du har lyst til at være tilknyttet.
  Triangle 10Px Bliv leder - Se i kortet nedenunder om de søger en leder i dit lokalområde