Årets tøjindsamling 2013 SMID BUKSERNE er nu overstået. Vi fik med jeres hjælp indsamlet 42 % mere tøj end sidste år, og oplevede i år rekord stor opbakning fra 185 deltagende virksomheder. Vi fik i forbindelse med tøjindsamlingen indsamlet 128 ton tøj i butikkerne, containere og afhentet ved virksomhederne. Den direkte værdi af indsamlingen overstiger en halv million kroner. Som for eksempel kan bruges på at give mad til 8.300 mennesker i en måned, uddele hygiejnepakker til over 6.000 familier, eller give midlertidig husly til mere end 1.600 familier, der har mistet deres hjem efter tyfonen i Filippinerne.

Dertil kommer at der har været en massiv dækning af kampagnen i medierne. Det betyder at der er kommet mere fokus på genbrug, og på den lange bane håber vi at kampagnen vil øge genbrugsprocenten og donations villigheden i Danmark.

Alt dette var ikke sket uden jeres hjælp, vi takker alle dem der donerede til os under kampagnen, og alle dem der donerer til os på regelmæssig basis. I er med til at gøre en stor forskel for hjælpearbejdet i ind- og udland.

Husk det ikke bare er på tøjindsamlingsdagen at man kan donere tøj til Røde Kors med hele året i både vores butikker og containere.

Hver pose gør en forskel!

 

Et stort tak

...til alle de 185 deltagelse virksomheder, og vores to hovedsponsoren transportfirmaet Prime Cargo og Dansk Mode & Tekstil. Tilsammen fik virksomhederne samlet 17 ton tøj ind. Se herunder hvilke virksomheder der støttede Røde Kors Tøjindsamling 2013