Smid Tøjet Løbet 2017

Nu kan du igen løbe og komme af med dit aflagte tøj ved at donere det til en god sag. Samtidig får du en dag fuld af fed musik, og forplejning i sjovt selskab med andre glade Smid Tøjet Løbere.

Del dit billede med #SmidTøjetLøbet  //  SE EVENT PÅ FACEBOOK 

Smid Tøjet Løbet  giver dig både det sunde, det sjove og det meningsfulde på én gang. Vi skaber en festlig anledning til en helt ny måde at donere tøj på til Røde Kors. Løbet giver dig en unik mulighed for at gøre noget godt for dig selv og din krop, samtidig med at du hjælper andre. Køb din billet til Smid Tøjet Løbet 2017 her

Smid Tøjet Løbet afholdes i samarbejde med Bevæg Dig For Livet – Løb og Frederiksberg Idrætsforening, der sikrer professionel planlægning og afvikling.

PROGRAM 

10.30 
Indtjekning 
Mulighed for at aflevere tøj i garderoben
11.30 
Velkomst 
Fælles opvarmning
11.45 
Løbestart 
Mulighed for stop undervejs ved hver km station (løbet er 5 km)
12.00 og frem   


Forplejning 
Goodie bags
DJ
Præmier til de hurtigste 

13.30 Garderoben lukker


REGLER

Løbet har simple regler: Tag alt det tøj på, eller med, som du kan undvære hjemme fra skabet. Smid det ved opvarmningen eller under løbet. Du bestemmer (næsten) selv, hvor meget tøj du smider - bare du ikke løber nøgen. Læs mere om de praktiske detaljer for dagen her.

GAVER

Alle der deltager i Smid Tøjet Løbet får som TAK et Oslo MinICruise sponsoreret af DFDS. Cruiset gælder for 2 personer i indvendig kahyt. Afrejse i perioden oktober-december 2017. Nærmere info er beskrevet i gavekortet, som deles ud sammen med din goodiebag efter løbet. 

 

LØBETS SPONSORER