Genbrugstøj

Er du på udkig efter tøj, der får dig til at skille dig ud fra mængden? Eller er du interesseret i at få kvalitetstøj til billige priser? Så er Røde Kors genbrugsbutikker stedet for dig.
 
 

Røde Kors har 240 butikker fordelt over hele landet, så der er rig mulighed for at gøre et godt køb. Du kan se på kortet, hvor din nærmeste Røde Kors butik ligger.

Danmarkskort hentesgoogle kort hentes
 

Skab et personligt look med genbrugstøj

Brugt tøj har mange fordele, som stangtøj fra kædebutikker ikke har. Genbrugstøj giver dig en mulighed for at skabe en individuel og unik stil, der passer til din personlighed.  Det er aldrig det samme tøj genbrugsbutikkerne har, og butikkerne er ikke domineret af, hvad sæsonens mode dikterer.

Genbrugsbutikkerne er derfor stedet for dig, der ønsker at gå på skattejagt i de mange forskellige varer, og måske købe et unikt one-of-a-kind outfit, som adskiller dig fra mængden. Eller du kan købe et enkelt item, som du kan mikse med dine yndlingsbrands og på den måde skabe dit eget look. 

Et kæmpe sortiment

I Røde Kors genbrugsbutikker er der altid en god chance for at gøre et kup, når du leder efter flot, brugt tøj. Der er et bredt udvalg - sortimentet er aldrig ens i de forskellige butikker, og der kommer jævnligt nyt brugt tøj i butikken. 

Her er et lille udvalg af, hvad du kan finde i hvad Røde Kors’ butikker:

  • Kjoler og nederdele
  • Bukser til herre og damer
  • Skjorter
  • Undertøj og badetøj
  • Tasker
  • Sko og støvler
  • Tørklæder
  • Hatte etc.

Du kan læse, hvorfor vi synes, at genbrugstøj er fedt, her

Hvor kan jeg aflevere mit brugte tøj?

Hvis du har tøj, du gerne vil donere til Røde Kors, så andre kan få glæde af det, kan du altid komme ned i en af Røde Kors butikker, eller du kan aflevere det i en af de 1400 Røde Kors tøjcontainere, der er placeret rundt om i Danmark.

Se her, hvor din nærmeste tøjcontainer er placeret

Bor du for langt fra en af vores genbrugsbutikker, kan du finde private og andre nødhjælpsorganisationers genbrugsbutikker på Krak.dk

Hvorfor donere dit brugte tøj til Røde Kors?

Det betyder rigtig meget for Røde Kors, at folk både donerer og køber genbrugstøj i vores butikker, da indtægterne fra salget bliver brugt til hjælpearbejde i Danmark og til nødhjælpsarbejde ude i verden. Når du afleverer dit gamle tøj til os i stedet for bare at smide det ud, så støtter du en rigtig god sag. Tøj der ikke kan bruges til beklædning, sælger vi til opkøbere, der laver tøjet om til tekstilfibre. Disse fibre kan så blive til nyt tøj, nye tæpper eller klude.