Genbrugsmøbler

Er du på udkig efter genbrugsmøbler, som kan sætte et unikt præg på din indretning? Så er Røde Kors’ genbrugsbutikker det helt rigtige sted for dig.
 
 

Vi sælger brugte møbler i omkring halvdelen af vores genbrugsbutikker. Du kan på kortet nedenfor se præcist hvor i Danmark, du kan gå på opdagelse i vores brugte møbel univers.

Søg på kortet, og find en butik, der sælger brugte møbler nær dig:

Danmarkskort hentesgoogle kort hentes
 

Giv dit hjem et unikt udtryk med brugte møbler

Et besøg i Røde Kors’ genbrugsbutikker kan byde på en spændende historisk rejse i et univers af antikke genbrugsmøbler, der hver især fortæller en unik historie og giver dit hjem et personligt udtryk.

I vores butikker er der plads til at udfolde din kreativitet og mikse nyt med gammelt og antik med moderne design. Find både møbler til den studerende, der netop er flyttet hjemmefra, til det nye sommerhus og til indretningen af din nye stue. 

Udvalget af genbrugsbutikkernes møbler er stort og alsidigt

Her er nogle eksempler på de møbler, som du kan finde i Røde Kors’ genbrugsbutikker:

  • Sofaer
  • Sofaborde
  • Lænestole
  • Spiseborde
  • Spisebordstole
  • Lamper
  • Tæpper
  • Porcelæn og keramik

Butikkernes sortiment er ikke ens, men afspejler de møbler, som bliver doneret fra glade givere i lokalsamfundet.

Vi henter gerne dine genbrugsmøbler på din adresse eller ved et dødsbo

Hvis du ønsker at donere dine brugte møbler til Røde Kors, tilbyder nogle af vores genbrugsbutikker at hente dem på din adresse. Dette gælder i nogle tilfælde også, hvis du har et dødsbo, som skal tømmes. I begge tilfælde skal du kontakte din lokale Røde Kors butik og forhøre dig nærmere.

Se her, hvordan du får afhentet dine møbler på din adresse

Vi leverer gerne møbler købt i Røde Kors butikker

Flere af vores genbrugsbutikker tilbyder at levere købte møbler til din adresse. Det kan være en fordel for dig, som ikke selv har mulighed for at fragte dine genbrugsfund hjem. Kontakt din lokale Røde Kors butik, og hør nærmere.

Fakta om vores genbrugsbutikker

Røde Kors har flere end 235 genbrugsbutikker fordelt i hele Danmark. Langt de fleste af vores butikker sælger tøj, og omkring halvdelen sælger også møbler og nips. Genbrugsbutikkerne drives af 8.000 frivillige og har et årligt overskud på mere end 57 mio. kroner. Tøj, som ikke har kvalitet til at blive solgt i butikkerne, sendes til nødhjælp eller sælges til stofopkøbere.

Når du handler i en af vores mange genbrugsbutikker, støtter du en god sag. Overskuddet fra butikkerne går til vores sociale arbejde i Danmark samt vores nødhjælpsarbejde ude i verden.

Bor du langt fra en af Røde Kors genbrugsbutikker, kan du finde private og andre nødhjælpsorganisationers butikker på Krak.dk