Bliv frivillig indsamler eller organisator

Røde Kors-indsamlingen er Danmarks største humanitære husstandsindsamling, som bliver organiseret af frivillige i flere end 200 lokale Røde Kors-afdelinger landet over. Det sker altid den første søndag i oktober måned, hvor tusindvis af danskere samler ind til Røde Kors' hjælpearbejde.

Bliv frivillig nu

indsamling

Bliv indsamler

Bliv indsamler til Røde Kors-indsamlingen den første søndag i oktober og gør en kæmpe forskel for udsatte og sårbare mennesker herhjemme og ude i verden.

Læs mere om at blive indsamler

Thumbnail

Start din egen indsamling

Opret din egen digitale indsamling og vær med til at indsamle midler til Røde Kors’ hjælpearbejde. Det tager kun få minutter at starte din egen digitale indsamling og være med til at samle ind til hjælpearbejdet. 

Læs mere om at starte din egen indsamling 

Thumbnail

Organisering af indsamlere

Vær med til at organisere Røde Kors-indsamlingen. I hele landet er der teams, der står for at organisere den årlige Røde Kors-indsamling første søndag i oktober, og mange steder organiseres der også andre indsamlinger til fx julehjælp eller når der er en stor katastrofe, der rammer.

Læs mere om organiseringen af indsamlere

Indsamlingsaktiviteter nær dig

Bliv frivillig nu

Udfyld formularen og bliv ringet op af en Røde Kors-medarbejder eller en frivilligleder i dit lokalområde. Sammen finder I ud af, hvilken frivilligaktivitet, der passer til dig, ud fra det du har indtastet i formularen.

Hvad er du interesseret i at hjælpe med? *

Hvilke områder er du interesseret i? *
Ovenstående område har flere forskellige aktiviteter. Vælg evt. hvilke du ønsker at være frivillig inden for.
Ensomhed
Familier, børn og unge
Asyl og integration
Sundhed, samarit og førstehjælp
Støtte til indsatte og løsladte

Når du udfylder formularen accepterer du, at Røde Kors må kontakte dig via sms, telefon og e-mail. Se Røde Kors’ politik om persondata.