charlotte møller

 

  • Om Advokatfirmaet Charlotte Møller: Advokatfirmaet Charlotte Møller blev stiftet i 2016 af advokat Charlotte Møller, efter Charlotte igennem længere tid havde haft et ønske om at blive sin egen chef. Kontoret lever hovedsageligt af at yde rådgivning til virksomheder i den finansielle sektor men har også andre almindelige erhvervssager om køb, salg, lån, stiftelse af selskaber m.v. Vores kunder er for det meste danske virksomheder, men vi har også finansielle virksomheder fra New York og London i porteføljen. Læs mere på vores hjemmeside.
  • Hvorfor er Advokatfirmaet Charlotte Møller medlem af Røde Kors Erhvervsklub? Advokat Charlotte Møller har som privatperson i mange år støttet Røde Kors og andre velgørenhedsorganisationer, og da firmaet blev stiftet, synes hun det var oplagt, at firmaet også skulle afspejle disse værdier.
  • Hvordan kommunikerer Advokatfirmaet Charlotte Møller om deres medlemskab ? Vi har Røde Kors-logoet på hjemmesiden og i autosignaturen på emails.
  • Effekt i virksomheden: Vi er stolte af, at signalere til kunder og samarbejdspartnere, at vi støtter humanitært arbejde. Det er en verden meget langt fra den finansielle, juridiske verden, som vi ellers forholder os til i dagligdagen.